.. het lopen in de natuur. Niet via brede gebaande paden, maar via slingerende single tracks jezelf mee laten voeren naar plekken waar je anders niet snel komt. Je weg zoeken langs beekjes en vennen, genieten van vergezichten over de heide, de geur van het bos opsnuiven en met een beetje mazzel sta je oog in oog met loslopend wild.

 

Zondag 4 februari 2018 vindt de 2e editie van de LOGO Midwintertrail plaats. Met deze keer ook een route van 24 km en daarnaast ruime omkleedgelegenheid op 200m van de start en finish.
 

Het programma

Het programma bestaat uit 3 verschillende gevarieerde trail routes met bijna volledig onverharde paden en single trails over de prachtige Groote Heide, een 6000 hectare groot natuurgebied dat zich uitstrekt vanaf de groene zuidzijde van Geldrop tot ver over de Belgische-Nederlandse grens.
 
  • 24km trailrun start om 10:30 uur
  • 16km trailrun start om 11:00 uur
  •  8 km trailrun start om 11:30 uur


Voor LOGO leden bestaat er de mogelijkheid om de routes te wandelen. Wandelaars starten om 9:30 uur voor de 24km, en om 10:00 voor de 16km en 8km wandeling.

 

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met vrijdag 2 februari, op 4 februari is er geen na-inschrijving.

Het inschrijfgeld bedraagt:

  • € 5,00 voor LOGO-leden (wandelaars + hardlopers)
  • € 6,00 voor de 8 km
  • € 8,00 voor de 16 en 24 km
Wij hanteren de volgende leeftijdslimieten:
  • 8 km. vanaf 12 jaar
  • 16 km. vanaf 16 jaar
  • 24 km. vanaf 18 jaar


Start en Finish

Het beschutte binnenplein van Café/Boerderij Van Meijl vormt wederom het start en finish gebied van de LOGO Midwintertrail. Na afloop staat hier een heerlijke kop warme erwtensoep op je te wachten.
Op 200 meter van de start en finish staat het gebouw van de Hike Groep tot je beschikking voor omkleden en bewaakte garderobe.


Natuur Beleven

De Groote Heide is een gevarieerd en veelzijdig natuurgebied van uitzonderlijke waarde aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens. De unieke biodiversiteit brengt De Groote Heide in de top-tien van Europese natuurgebieden. En voor wie daar niet wakker van ligt nog een sterke aanbeveling: het is er ontiegelijk mooi!


Aansprakelijkheid

Deelname aan de LOGO Midwintertrail is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade gedurende de loop. De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht afgelast of in tijdstip verschoven zou moeten worden.


Contact

De organisatie is te bereiken via wedstrijd@logogeldrop.nl

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

‚Äč

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven