LOGO Kalender

Momenteel zijn er geen wedstrijden beschikbaar
9 feb 2020
Datum 9 feb 2020
Tijdstip 09:00 - 13:00 uur
Locatie Café de Boerderij/Stal de Meijldijk
Adres Jan Raassensweg 1, Geldrop
Website bekijken
.. het lopen in de natuur. Niet via brede gebaande paden, maar via slingerende single tracks jezelf mee laten voeren naar plekken waar je anders niet snel komt. Je weg zoeken langs beekjes en vennen, genieten van vergezichten over de heide, de geur van het bos opsnuiven en met een beetje mazzel sta je oog in oog met loslopend wild.
 
Zondag 9 februari 2020 vindt de 4e editie van de LOGO Midwintertrail plaats.

Het programma
Het programma bestaat uit 3 verschillende gevarieerde trail routes met bijna volledig onverharde paden en single trails over de prachtige Groote Heide, een 6.000 hectare groot natuurgebied dat zich uitstrekt vanaf de groene zuidzijde van Geldrop tot ver over de Belgische-Nederlandse grens.
 
24 km trailrun start om 10:30 uur
16 km trailrun start om 11:00 uur
 8  km trailrun start om 11:30 uur

Voor LOGO leden bestaat er de mogelijkheid om de routes te wandelen. De starttijden voor de wandelaars zijn:
24 km wandelen start om 9:00 uur
16 km en 8 km wandelen start om 10:00 uur

Inschrijven? Ga voor meer informatie ga naar www.logogeldrop.nl/LOGO-Midwintertrail
10 mei 2020
Datum 10 mei 2020
Locatie Brouwerij Duvel Moortgat
Adres Puurs
Een dagreis naar de 25 km (er is ook een hele marathon) Great Breweries bij en door de brouwerij van Duvel en Palm bier in Puurs (niet ver van Mechelen). Een uniek parcours, dwars door de brouwerij. Op de finish ontvang je tevens een bierpakket.

Cor Spuijbroek en Egon Triki, organiseren dit op verzoek van een aantal LOGO-leden. Je kunt deelnemen als hardloper of als wandelaar. We gaan met LOGO voor de 25 KM.

INSCHRIJVEN 25 KM
Inschrijven voor de marathon kost € 38,00 (inclusief technisch T-shirt) en dien je zelf te doen. Voor meer informatie of inschrijven ga naar https://www.sport.be/greatbreweriesmarathon/run/nl/

INSCHRIJVEN BUSREIS
Inschrijven voor de busreis doe je door een mail te sturen naar serge-sportreizen@onsmail.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer en hardloper/wandelaar/supporter). Je ontvangt vervolgens een bericht voor betaling van de busreis. Uiteraard krijg je tijdig bericht m.b.t. vertrektijd en plaats.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, leden, familie en vrienden (hardlopers, wandelaars en supporters) aan de reis, bedragen de kosten tussen de € 17,00 en € 26,00 (bezetting van kleine of grote bus bepaald het bedrag). Let op! Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus meld je snel aan! We gaan er samen een sfeervol LOGO-uitje van maken.

Wil je meer informatie over de busreis of heb je een vraag over beschikbaarheid? Neem dan contact op met Cor Spuijbroek via serge-sportreizen@onsmail.nl of 0616468520.

20 jun 2020
Binnenkort volgt er meer informatie.

Activiteitenarchief

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven