LOGO Kalender

Great Breweries 25 km Dagreis

Datum 10 mei 2020
Locatie Brouwerij Duvel Moortgat
Adres Puurs
Great Breweries 25 km Dagreis
Een dagreis naar de 25 km (er is ook een hele marathon) Great Breweries bij en door de brouwerij van Duvel en Palm bier in Puurs (niet ver van Mechelen). Een uniek parcours, dwars door de brouwerij. Op de finish ontvang je tevens een bierpakket.

Cor Spuijbroek en Egon Triki, organiseren dit op verzoek van een aantal LOGO-leden. Je kunt deelnemen als hardloper of als wandelaar. We gaan met LOGO voor de 25 KM.

INSCHRIJVEN 25 KM
Inschrijven voor de marathon kost € 38,00 (inclusief technisch T-shirt) en dien je zelf te doen. Voor meer informatie of inschrijven ga naar https://www.sport.be/greatbreweriesmarathon/run/nl/

INSCHRIJVEN BUSREIS
Inschrijven voor de busreis doe je door een mail te sturen naar serge-sportreizen@onsmail.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer en hardloper/wandelaar/supporter). Je ontvangt vervolgens een bericht voor betaling van de busreis. Uiteraard krijg je tijdig bericht m.b.t. vertrektijd en plaats.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, leden, familie en vrienden (hardlopers, wandelaars en supporters) aan de reis, bedragen de kosten tussen de € 17,00 en € 26,00 (afhankelijk van het type bus). Let op! Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus meld je snel aan! We gaan er samen een sfeervol LOGO-uitje van maken.

Wil je meer informatie over de busreis of heb je een vraag over beschikbaarheid? Neem dan contact op met Cor Spuijbroek via serge-sportreizen@onsmail.nl of 0616468520.


Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven