Fartlek

Bij LOGO beweeg je met Fartlek door de natuur waarbij natuurlijke obstakels niet uit de weg worden gegaan! Met variaties in het tempo waarbij de paden zoveel mogelijk worden vermeden!

Bij Fartlek blijf je niet schoon, een douche na afloop is noodzaak om daarna weer droge kleren aan te kunnen gaan trekken! Fartlek is maximaal beleven in en van de natuur!


Voor wie zijn de trainingen?
Je moet sportief zijn en een uur kunnen hardlopen op een tempo van 9 km per uur. Het is niet zo dat er continu hardgelopen wordt want het parcours vraagt steeds om aanpassingen. Tijdens de trainingen komt behendigheid en coördinatie van pas!


Wanneer zijn de trainingen?
Wekelijks op zaterdagmorgen van 9.00-10.30 uur. We vertrekken vanaf de LOGO accommodatie, Zwembadweg 3 in Geldrop. Voor vragen mail naar tct@logogeldrop.nlKosten
De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 92,50 per jaar, per week dus slechts € 1,75. Per week kun je dus 1 keer trainen onder begeleiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers. En je mag ook aansluiten bij de andere activiteiten binnen LOGO!

Aanmelden!

Vul het inschrijfformulier in om je aan te melden. Kruis het lidmaatschap "Lid" aan en bij aanmelding voor "Fartlek".

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

‚Äč

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven