Marathon Berlijn

LOGO gaat met meer dan 30 lopers de marathon van Berlijn lopen op zondag 16 september.
Een unicum in de geschiedenis van de club. Een aantal heeft reeds marathonervaring opgedaan, maar er is ook een groep die de marathon voor het eerst gaat lopen.

Marathonverhaal
LOGO gaat een aantal lopers die de marathon Berlijn gaat lopen, volgen in hun weg naar de marathon toe, genoemd “Marathonverhaal”. Anne van Schijndel, Frans van der Waals (staat niet op de groepsfoto), René van den Heuvel, Bas Rijnaerts, Jamie Mc Cormack en Robin de Krijger geven een inkijk in hoe zij de komende 4 maanden de voorbereiding op de marathon beleven.
Het marathonverhaal begint met een introductie van een ieder, te vinden onder Columns.

LOGO Bootcamp enthousiast van Start in 2018

14 januari 2018
www.logogeldrop.nl

Doe mee met LOGO Running Bootcamp!
LOGO Running Bootcamp is in 2018 enthousiast van start gegaan. Dit is een trainingsvorm waarbij je gehele lijf qua actie aan bod komt en doen we bij LOGO in groepsverband: samen oefeningen doen, samen uitdagingen aangaan en af en toe een spelvorm! Het is FUN!

 

Een training bestaat uit een warming up van inlopen en losmakende oefeningen. Daarna ga je aan de slag met bijvoorbeeld kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen. Alles komt aan bod! Met als doel jou sterker, leniger en dus sneller te maken. Ook gaat je uithoudingsvermogen met grote stappen vooruit! Uiteraard doen we niet alles in één training, we wisselen dit af. Tussen de uitdagende oefeningen door dribbelen we naar een nieuwe oefenlocatie en herstellen we van de geleverde inspanning.

 

 


Wat heb je nodig?
Het enige wat onderweg wordt gebruikt, is jouw eigen lichaam en natuurlijke obstakels die je onderweg tegen komt.

Voor wie?
Voor iedereen die enigszins kan hardlopen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen snelle en minder snelle lopers. De groep blijft gewoon in zijn geheel bij elkaar. Je traint op je eigen niveau en intensiteit.

Wanneer?
Het LOGO Running Bootcamp projectlidmaatschap duurt 4 maanden. De trainingen zijn iedere zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur vanaf de LOGO-accommodatie bij zwembad De Smelen in Geldrop.
Wil je een keer uit proberen? Geen probleem; zorg dat je er om 9.25 uur bent en meld je bij de trainer! LOGO Running Bootcamp kost € 7,50 per maand. Per training is dit slechts€ 1,75.


 
www.logogeldrop.nl

LOGO draait op volle toeren!

19 augustus 2018
Je hoeft de komende maand niet stil te zitten.... De komende maanden worden vele activiteiten georganiseerd door LOGO.  Ook… Meer >
 
www.logogeldrop.nl

Strabrechtse-heideloop

18 augustus 2018
De vakanties lopen ten einde, tijd om weer echt actief te worden. Rennen of wandelen over de mooie Strabrechtse Heide, op dinsdagavond… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
Wil ij het hardlopen bij LOGO eens proberen? Op dinsdag 11 september starten we met ons succesvolle #Startcoach project. Het is… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
LOGO volgt een 5-tal lopers in hun voorbereiding naar de marathon van Berlijn. De vakantie zit er voor velen alweer op. De lopers zijn… Meer >
 
 
 
 
 
 
 

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven