Nieuws

LOGO TrailRunning

15 mei 2019
www.logogeldrop.nl

Onze vereniging LOGO ontwikkelt zich tot een totaalaanbieder van alle hardloop- en wandelvormen. Nadat we twee jaar geleden Bootcamp hebben opgepakt, is vorige week PowerWalking van start gegaan. Nu starten we nu met de pilot TrailRunning!
 

 


Hoe wordt TrailRunning vorm gegeven binnen LOGO?

De trainingen worden gegeven door Jack, Ellen en Etienne met als back-up Henk. Zij kiezen in overleg met de deelnemers per jaar een viertal Trailevenementen waar in de 4 voorafgaande weken naar toe getraind wordt.
 

Voor wie zijn de trainingen?

De trainingen worden gegeven aan leden die zich al opgegeven hebben voor het gekozen Trailevenement en zij die beter voorbereid willen zijn op trailen in het algemeen en wellicht aansluiten bij het gekozen evenement. De trainingen vinden plaats op donderdagavond en zijn voor leden van de groepen P, R1, R2, R3 en R4. Er wordt een beperkte afstand gelopen(max 5 km) met veel aandacht voor kracht-, coördinatie- en stabiliteitsoefeningen( de overige trainingselementen komen in de reguliere trainingen aan bod). TrailRunning wordt getraind in één groep.
 

Wat is de planning?

Het eerste evenement is gekozen; De Veluwezoomtrail! Deze trail vindt plaats op zondag 23 juni. De trainingen starten dus 4 weken van te voren en in dit geval is dat 5 weken omdat donderdag met Hemelvaart er geen training wordt gegeven. Dus trainingsmomenten zijn; 23 mei, 6 juni, 13 juni en 20 juni.
 

Iets voor jou?

Sluit dan aan op donderdag 23 mei bij de LOGO TrailRunning Groep. Heb je trailschoenen, doe ze dan aan! Nog niet in bezit, no problem!
Note: alle reguliere trainingen gaan op donderdagavond gewoon door volgens het trainingsschema van elke groep.

 

Voor vragen kun je terecht bij Ellen, Jack of Etienne


 
www.logogeldrop.nl
De Kennedymars startte met een paar uur regen, maar daarna was het prima wandelweer. Zeven LOGO-kanjers volbrachten de 80 km, tien… Meer >
 
In de maanden juli en augustus zijn velen op vakantie en passen we een paar activiteiten aan.... een soort zomerstop! 1. Het… Meer >
 
www.logogeldrop.nl

Trimloop 18 juni 2019

19 juni 2019
Het zeer warme weer was de oorzaak dat er minder deelnemers waren bij de laatste trimloop van het seizoen. Het ijs van Kees na afloop… Meer >
 
www.logogeldrop.nl

LOGO-clubblad on site

05 juni 2019
Het had dit keer wat voeten in aarde, maar het nieuwe clubblad staat hier. Meer >
 
 

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven