Nieuws

Update ontwikkelingen coronavirus

03 maart 2020
www.logogeldrop.nl
Het coronavirus is in Nederland geconstateerd. Ondanks de huidige ontwikkelingen over de verspreiding van dit virus, zien we op dit moment geen reden om de LOGO trainingen en de Gulbergen Trail te annuleren. We willen benadrukken dat uw welzijn en dat van de andere lopers en wandelaars onze prioriteit heeft. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en nemen we voorzorgsmaatregelen waar nodig. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Terug uit een besmet gebied en geen last van gezondheidsklachten?
Als u geen gezondheidsklachten heeft, bent u van harte welkom bij de LOGO trainingen en Gulbergen Trail op zondag 8 maart a.s..

Uw deelname aan LOGO trainingen en Gulbergen Trail: voorkom verdere verspreiding
Om enig risico van verdere verspreiding van het virus uit te sluiten, willen we u vragen om de LOGO Trainingen en Gulbergen Trail niet bij te wonen wanneer: 

    •    U huisgenoten heeft met het Corona COVID-19 virus of
    •    U in gebieden bent geweest waar het coronavirus heerst en verkoudheidsklachten of koorts heeft. Het gaat om de volgende gebieden: China (inclusief Hong Kong en Macau), Singapore, Zuid-Korea, Iran, de Noord-Italiaanse provincies Aosta-vallei, Piëmont, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Friuli-Julisch-Venetië, Veneto, Emilia-Romagna en Ligurië. 

Wat kunt u zelf doen?
De belangrijkste maatregelen die u zelf kunt nemen - en gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken – om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn:
    •    Was uw handen regelmatig
    •    Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
    •    Gebruik papieren zakdoekjes 

Meer weten
Heeft u vragen over de actuele informatie over het coronavirus? Kijk op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.  


 
www.logogeldrop.nl
De Benefiet Sportquiz vindt plaats op zaterdag 11 april om 20:00 uur. Met deze quiz kun jij de lokale sportverenigingen steunen in deze… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
Veel wandelaars worstelen met de vraag of zij nog wel naar buiten mogen voor een langere wandeling of training. De meningen daarover… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
Heb je tijd over en ben je op zoek naar een alternatief voor een training? Dan zou je de baancommissie van LOGO enorm helpen door een… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
De genomineerden voor het Sportgala Geldrop-Mierlo zijn bekend. Onder de genomineerden in de categorie Sportwaarderingsprijs zit ook… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-11-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven