Nieuws

Diabetes Challenge 2020 gaat door in alternatieve vorm

21 mei 2020
www.logogeldrop.nl
De Nationale Diabetes Challenge kan helaas niet doorgaan zoals wij vanuit LOGO, zorgverleners Geldrop-Mierlo en Leef! Geldrop-Mierlo hadden gewild. Maar gelukkig hebben we een aangepast programma voor mensen met diabetes en iedereen die met wandelen aan zijn gezondheid wil werken! Het is ons doel jou in beweging te brengen en te houden. Daarom bieden wij je vanaf 4 juni aanstaande gratis een alternatief wandelprogramma aan: 'Jouw Wandeluitdaging'.

'Jouw Wandeluitdaging' is het online wandelprogramma dat jou uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij jou past. Via de mail ontvang je elke maand een wandelschema met wandeltrainingen en tips vanuit de Bas van de Goor Foundation. Wij houden binnen Geldrop-Mierlo ook contact met elkaar via online bijeenkomsten. Op het moment dat we weer als groep zonder beperkende maatregelen mogen trainen staan de trainers van LOGO weer klaar om dit op te pakken! 
 
Wandelen op je eigen niveau
Of je nu begint met wandelen, jouw huidige wandelniveau wilt behouden of op wilt bouwen naar een grotere afstand: we helpen je graag. Meld je gratis aan en maak zelf de keuze voor een wandelschema dat past bij jouw niveau.

- Beginnende wandelaar: je kunt al 10 minuten aaneengesloten wandelen. In een half jaar tijd werk je toe naar een afstand van 5 kilometer.
- Op niveau blijven: een half jaar lang stimuleren we je te blijven wandelen op jouw niveau van 5, 10, 15 of 20 kilometer.
- Niveau uitbreiden: in een half jaar werk je toe naar een grotere afstand van 10, 15 of 20 kilometer.
 
Meld je aan!
Stuur een mail naar info@leefgeldrop-mierlo.nl en schrijf je in voor ‘Jouw Wandeluitdaging!’ Dit mailadres kun je ook gebruiken voor vragen of aanvullende informatie, maar je kunt hiervoor ook bij je zorgverlener terecht!

 
www.logogeldrop.nl
Vandaag zijn de groepstrainingen weer gestart! De primeur was voor de wandelaars. In de loop van de week volgen het hardlopen,… Meer >
 
Op maandag 25 mei starten we weer met de groepstrainingen. Aanmelden om mee te trainen is niet nodig tenzij........ Meer >
 
Onverwacht snel kregen we afgelopen week groen licht van de overheid om onder voorwaarden weer met elkaar te mogen trainen. Daar zijn… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
Vanmorgen was het weer tijd voor de LOGO Bootcamp online. Wil jij ook een keer meedoen? Volgende week zaterdag 16 mei om 9:30 uur is er… Meer >
 
 
 
 
 
19-04-2020 Meer >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
03-11-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven