Nieuws

LOGO P-groep actief bij Groene Woud Lente Trail

30 april 2018
www.logogeldrop.nl
Op zondag 29 april werd de eerste editie van de 'Groene Woud Lente Trail' georganiseerd. De LOGO P-groep heeft met een 8-tal lopers aan de 21 km deelgenomen.
De 'Groene Woud Lente Trail' was een echte trail, zonder tijdswaarneming, lopen in groepsverband en na afloop heerlijk brood met een gebakken ei!


 

Tussen atletiekvereniging Atletiek Oirschot en de stichting Loopgroep Bali Runners is in 2017 een vriendschapsband ontstaan.
Het bestuur van Atletiek Oirschot heeft als één van haar doelstellingen om de inwoners van Oirschot te motiveren tot een gezonde leefstijl en heeft daarvoor in de Bali Runners een enthousiaste partner gevonden.
Samen hebben ze het uniek project georganiseerd, namelijk de “Groene Woud Lente Trail”.

Dit project betreft een recreatief wandel- en hardloopevenement door het prachtige natuurgebied “Het Groene Woud” , dat gelegen is tussen Boxtel, Oirschot en Liempde.
Het Brabants Landschap heeft toestemming gegeven voor het betreden van dit natuurgebied door wandelaars en hardlopers, die aan dit evenement meedoen.
Daardoor krijgen de deelnemers een unieke kans om in de vorm van een trail te genieten van dit bijzondere stukje natuur in het Brabantse land.


 
www.logogeldrop.nl
Op woensdagavond 20 maart jl. heeft de jaarlijkse ALV van LOGO plaatsgevonden. Klik hier voor de foto's. Het bestuur en de… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
ONRS = Onderweg Naar Rondje Someren Doe mee met het trainingsprogramma ter voorbereiding op het Rondje Someren (40 km) op… Meer >
 
www.logogeldrop.nl
Klik hier voor het nieuws in ED Meer >
 
www.logogeldrop.nl
Wil jij weten hoe jouw trainingschema er voor deze maand uitziet. Klik dan hier. Je moet wel ingelogd zijn om jouw trainingschema… Meer >
 
10-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven