LOGO voor Hoop!

UPDATE in verband met Corona maatregelen

************************************************************************************************  

Vanwege de situatie omtrent corona heeft de organisatie de moeilijke, maar noodzakelijke beslissing genomen om de SamenLoop voor Hoop-evenementen die tot 1 augustus gepland staan uit te stellen. Dit is enorm ingrijpend voor iedereen die bij de SamenLoop betrokken is, maar de veiligheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop.


************************************************************************************************
LOGO doet mee met de Samenloop voor Hoop 2020. Samenloop voor Hoop is een evenement van het KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

Wat houdt het evenement in?
Gedurende 24 uur wordt er een wandelestafette gehouden en staan we samen met lotgenoten stil bij kanker en vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar binnen het team af, zodat er altijd vanuit het team iemand aan hat wandelen is.  

Save the date!
Het evenement is op 6 en 7 juni 2020. Zet dit alvast in je agenda!

Team LOGO voor Hoop!
In de vorige editie hebben we een super mooie bijdrage geleverd en dit willen we graag nog een keer bereiken! Er is een werkgroep geformeerd binnen LOGO om iedereen te bundelen, acties uit te zetten en zoveel mogelijk deelnemers te krijgen binnen ons team!

Wie zitten in de werkgroep?
Yvonne Betting-Koopman(R4), Lianne Simonis(Wandeltrainer), Vera Wevers(Bootcamptrainer), Ruud Koopman(R4), Jol Spuijbroek(hardlooptrainer R2), Ruud Horst(W1/PW), Suzanne Koers(wandeltrainer) en Yvar de Weerd(trainerscoordinator). 

Meld je aan voor ons team!
Wij nodigen LOGO-leden, familie en vrienden uit om zich aan te melden in ons team!
Klik op de link https://www.samenloopvoorhoop.nl/doe-mee/algemeen?samenloopId=78412&signupas=TeamMember en vul je gegevens in. Wij zijn team 9; LOGO voor Hoop!
De deelnamekosten zijn € 15,00. Door jouw deelname steun je het KWF en maken we er samen een mooi evenement van! 

Donaties welkom!
Wil je naast je deelname of als bedrijf ons team steunen... dat kan natuurlijk! Kijk op onze actiepagina https://acties.samenloopvoorhoop.nl/logovoorhoop

Heb jij een idee om geld in te zamelen of een plan dat je wilt delen? Stuur een mailtje naar logovoorhoop@logogeldrop.nl
 

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

‚Äč

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven