Ereleden

Libbe Kuiper, Erelid 
Tijdens de algemene ledenvergadering van 26 maart 1993 werd Libbe Kuiper benoemd tot erelid. In het verslag van deze vergadering wordt gewezen op zijn inbreng als trainer van hoofdzakelijk groep 2, maar vooral ook zijn bemoeienis met de wedstrijdcommissie in een eerder stadium en zijn algemene inzet voor LOGO. 

Libbe is op 24 mei 2016 overleden.
 Jac JanssenErelid

Jac is mede-oprichter van LOGO (1986) en vanaf het eerste moment lid van het bestuur. Mede door zijn enthousiasme en kennis van zaken groeide LOGO in het eerste decennium van haar bestaan uit tot een duurloopvereniging met 400 leden. In de algemene ledenvergadering van 6 april 1994 nam Jac afscheid van het bestuur en werd hij met algemene stemmen benoemd tot erelid van LOGO.
Theo van den BergErelid

Tijdens de algemene ledenvergadering van 25 maart 1998 werd Theo van den Berg benoemd tot erelid vanwege zijn meer dan 10 jaar durend bestuurslidmaatschap, waarvan de laatste 4 jaren als voorzitter. Onder het voorzitterschap van Theo is veel tot stand gekomen zoals de was- en kleedaccommodatie en het loopparkoers. Theo heeft zich altijd en op allerlei gebieden ingezet voor de vereniging. Vooral dankzij zijn goede contacten in het Geldropse zakenleven weet hij jaarlijks veel advertenties te verkopen waardoor LOGO in staat is een prachtig verenigingsblad uit te geven.
Johan HoekstraErelid 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 23 januari 2002 werd Johan Hoekstra benoemd tot erelid bij zijn afscheid van het bestuur. Johan heeft, vooral in zijn hoedanigheid van voorzitter, de vereniging door een moeilijke tijd geloodst. Hij liet een vereniging achter die weer bol staat van de activiteiten en dadendrang. Johan werd op 27 maart 1996 gekozen in het bestuur. In de vergadering van 25 maart 1998 nam Johan het voorzittersstokje over van Theo van den Berg.
Cor Naus, Erelid
 
Tijdens de algemene ledenvergadering van 20 februari 2013 werd Cor Naus benoemd tot erelid. Cor is 25 jaar een heel actief lid van LOGO geweest, o.a. was hij hoofdtrainer, begeleider van trainers in opleiding, Lid van Technische Commissie (TC), mede organisator van Schietbergencross, mede organisator van clinic’s voor wandelaars en hardlopers, organisator van diverse uitstapjes: Spa, Hoegaarden, Hamont-Achel, Schoorl en hij heeft veel vrijwilligerstaken op zich genomen. 
 
Cor Naus is op 9 juni 2012 overleden. Met de posthume toekenning van het erelidmaatschap wordt Cor bedankt voor alle goede dingen die hij voor LOGO gedaan heeft.
Sjef VerreytLid van Verdiensten 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 21 januari 2004 kreeg Sjef Verreyt de oorkonde overhandigd behorende bij zijn benoeming tot Lid van Verdiensten. Vrijwel vanaf de oprichting van de vereniging heeft Sjef zich op verschillende manieren ingezet voor LOGO. De wedstrijdcommissie deed en doet nooit tevergeefs een beroep op Sjef om mee te helpen bij trimlopen en andere wedstrijden. Sjef verzorgt sinds jaar en dag de verspreiding van het clubblad in Heeze en hij steekt al jaren heel wat uurtjes per week in het onderhoud van het loopparkoers. Sjef is een lid waarop een club kan rekenen, zonder dat iemand zijn voortdurende betrokkenheid ziet.

Paul GerritsLid van Verdiensten 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 29 februari 2012 kreeg Paul Gerrits de oorkonde overhandigd behorende bij zijn benoeming tot Lid van Verdiensten.

Het bestuur is tot dit besluit gekomen vanwege zijn jarenlange actieve betrokkenheid bij de vereniging als trainer, als lid van de redactie, als drukker van het LOGO-BOEK en als creatief brein achter het jubileumboek bij het 25-jarig bestaan.

Cor Spuijbroek, Lid van Verdiensten
 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 26 februari 2014 kreeg Cor Spuijbroek de oorkonde overhandigd behorende bij zijn benoeming tot Lid van Verdiensten.

Het bestuur is tot dit besluit gekomen vanwege Cor zijn jarenlange inzet voor LOGO, o.a. als lid van de technische commissie, trainer, coördinator van het ONME programma, initiatiefnemer en organisator van de Oliebollenloop en organisator van talloze sportreizen voor LOGO-leden. Daarnaast heeft Cor ook regelmatig zijn medewerking verleend aan een van de vele LOGO-evenementen.

Jac Laros, Lid van Verdiensten
 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 26 februari 2014 kreeg Jac Laros de oorkonde overhandigd behorende bij zijn benoeming tot Lid van Verdiensten.

Het bestuur is tot dit besluit gekomen vanwege Jac zijn jarenlange inzet voor LOGO, o.a. als voorzitter, lid van de technische commissie, trainer, opleider en begeleider van trainers en trainerscoördinator richting de Atletiekunie. Jac heeft vele nieuwe leden opgevangen en desgevraagd talloze adviezen voor blessurepreventie en behandeling gegeven. Daarnaast assisteerde hij regelmatig bij LOGO-evenementen.

 Jan van den Eshof, Lid van Verdiensten
 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 15 maart 2017 werd Jan van den Eshof benoemd tot Lid van Verdiensten.
 

Het bestuur is tot dit besluit gekomen vanwege Jan's jarenlange inzet voor LOGO, o.a. als lid van de redactie van het clubblad en van de website, als hardlooptrainer, als wandeltrainer, als fotograaf en als medeorganisator van talloze sportreizen voor LOGO-leden.

Marian Kolhorn, Lid van Verdiensten
 

Tijdens de training op dinsdag 21 maart 2017 werd Marian Kolhorn benoemd tot Lid van Verdiensten.
 

Het bestuur is tot dit besluit gekomen omdat Marian, in meer dan 20 jaar als lid van LOGO, zich altijd op een zeer positieve wijze heeft onderscheiden als trainster van diverse loopgroepen en van het LUNET-project, bij de na-inschrijving van loopevenementen en ook als lid van de ontspanningscommissie. Tevens verzorgt ze de schoonmaak van onze accomodatie en brengt al sinds mensenheugenis het clubblad rond. Op Marian kunnen wij altijd rekenen.

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

‚Äč

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven