Nieuws

Oliebollenloop 2019

03 januari 2020
www.logogeldrop.nl
Een recordaantal deelnemers  (155) liepen of wandelden vanaf de Achelse Kluis terug naar de LOGO-accommodatie in Geldrop.
Klik hier voor de foto's van Jan van den Eshof.

Deze speciale editie van de LOGO-Oliebollenloop was weer een succesvolle, sportieve en gezellige afsluiter van het jaar.
Er was een record aantal inschrijvingen van 165 personen, waarvan er 155 uiteindelijk de tocht volbrachten. De hardlopers, traillopers en wandelaars zijn met 2 bussen naar de Achelse Kluis of de parkeerplaats Leenderbos gebracht om de 16 km of 8 km terug te lopen naar de LOGO-accommodatie in Geldrop, begeleid door ‘achterfietser’ Ger Glas.
Bij de LOGO-accommodatie maakte Jan van den Eshof van alle deelnemers een foto en kon iedereen genieten van glühwein of thee geserveerd door Theo van den Berg en Freek Rohlfs.  Aansluitend was het genieten van oliebollen en een drankje in de bar van De Smelen. De verzorging van de oliebollen was in  handen van Greet Bouwens, Anjo Kersjes en Jol Spuijbroek. Traditiegetrouw was er daarna weer de verloting van dinerbonnen onder de aanwezigen.
In zijn slotwoord bedankte Cor Spuijbroek alle vrijwilligers (de vaste kern zoals vernoemd, deze keer  aangevuld met Pauline van Dijk, Theo van Leeuwen en Coby Vonk) en gaf hij te kennen dat dit zijn twintigste en tevens laatste editie was.
Aansluitend konden de leden die behoorden tot de eerste 125 aanmeldingen en op dat moment aanwezig waren, een goed gevulde goodiebag mee naar huis nemen. Veel bedrijven en instellingen hadden positief gereageerd met het verzoek 125 items te leveren voor dit vierde lustrumeditie van de Oliebollenloop. In de goodiebag zat als speciaal cadeau van LOGO een bagageriem met LOGO-opdruk.


 
www.logogeldrop.nl

9e editie Gulbergen Trail

19 februari 2020
Doe jij zondag 8 maart ook mee met de de zeer uitdagende en gevarieerde Gulbergen Trail? De 9e editie wordt georganiseerd door de 4… Meer >
 
www.logogeldrop.nl

Groepavond van R2

13 februari 2020
De groepsavond van R2 werd gehouden bij de jarige Jan. Hier staan de foto's van Jol Meer >
 
www.logogeldrop.nl

Wintertrail 2020

09 februari 2020
Ondanks de storm tóch -met veel plezier- wandelen en hardlopen op het mooie parkoers. Jan, Wijnand en Etienne maakten foto's. Meer >
 
www.logogeldrop.nl
Na het succes van vorig jaar  organiseert SERGE in mei een busreis naar Puur (B). Klik hier als je meer wilt weten. Meer >
 
 
 
 
03-11-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lopersgroep Geldrop e.o.
Zwembadweg 13

5663 PL  Geldrop

info@logogeldrop.nl

Terug naar boven